Selecteer een pagina

BRANDING VOOR BRUTALE APEN!

Als je kijkt naar Apple, waar denk je dan aan?
Als je denkt aan sportschoenen wat is dan het eerste merk wat in je op komt?

Dat is wat goede branding doet.

BRANDING

Het zorgt ervoor dat jij onbewust de link legt met datgene wat het merk wil uitstralen. Zeg je sportschoenen dan zeg je Nike. Kijk je naar Apple dan zie je dat alles wat zij doen in lijn ligt met wat ze naar de buitenwereld willen uitstralen. Namelijk hoogwaardige en kwalitatief goede apparaten voor hen die ze kunnen veroorloven.

Je wil het hebben, of je het nou nodig hebt of niet.

Onder goede branding verstaan wij het geheel van alles wat jij doet en uitstraalt. Een goede BOODSCHAP die wordt ondersteund door de juiste uitstraling.
Jouw manier van communiceren, de juiste foto’s die in lijn liggen met mooi grafisch ontwerp en kleurgebruik. De boodschap komt overal in terug. Je website, je foto’s. Alles is BRANDING.

ONZE WERKWIJZE

2. RAPPORT

Ook wij hebben af en toe de grootste moeite om alles in ons hoofd op te slaan. Er gaat dagelijks zo veel in om: eten verzamelen, ons wassen, vlooien, dutjes doen en ga zo maar door.

Het documenteren van je ideeën is goed om te doen. Het geeft rust en overzicht. Je hebt niet alleen iets moois om later op terug te kijken, maar het geeft richting aan waar je naartoe wilt.

Dat is waarom we alles wat jij met ons deelt op papier zetten, zodat we alle informatie die beschikbaar is op één plek hebben staan, zodat we vervolgens kunnen broeden op jouw ideeën.

4. VERTALING

En dan ben jij aan de beurt om te brullen.

We hebben een plan, let’s create some magic!

Tijd om aan de slag te gaan met je verkoopproces, je nieuwe klanten en die nieuwe portemonnee die je hebt moeten aanschaffen. Die oude kan je succes niet meer aan.

We vertalen je idee naar alle mogelijke kanalen die we nodig hebben om jou op het juiste podium te zetten. Doorvertalen naar een nieuwe website en al je communicatiekanalen. We zorgen ervoor dat elk contact dat jouw klant met je heeft een feestje wordt! En niet alleen voor het oog.

We knallen met een knipoog, een tikkeltje brutaal en vaak met een grapje. We zorgen voor eigenzinnige teksten, gaan soms een tikje over het randje, maar met passen en meten zodat je alleen nog maar met de juiste mensen aan tafel zit door jouw unieke merkidentiteit.

WIL JIJ OOK DE KONING VAN DE JUNGLE WORDEN?

De jungle is een magische plek. Ga met ons op reis en ontdek de verborgen schatten die de jungle jou te bieden heeft!

Content projecten

KLIK HIER NIET VOOR SURVIVALTIPS