Selecteer een pagina

BRANDING VOOR BRUTALE APEN!

De wondere wereld van content
Creëer een fantastiche beleving en klanten zullen je altijd blijven onthouden
En daar kunnen wij je bij helpen.

CONTENT

HHet creëren van het perfecte plaatje heeft nogal wat voet in de aarde. Opvallen met mooie, unieke en goede content is makkelijker gezegd dan gedaan. Er wordt zoveel gedeeld online dat wij snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe creëer je nou content die opvalt? Daar gaan we, samen met jou, mee aan de slag. Een unieke boodschap overbrengen op een unieke manier.

Goede content berust op consistentie, doorzettingsvermogen en een beetje geduld. Met één post op LinkedIn of Instagram ben je er nog niet. Sterker nog, het vereist jaren aan werk om ervoor te zorgen dat alles wat jij plaatst in lijn is met wie jij bent of wat jij doet. En als je dat maar lang genoeg doet, dan komen je fans vanzelf.

Je doelgroep fan maken van jou en je bedrijf, dat is waar we voor gaan. En daar zetten we alles op alles voor

2. RAPPORT

Ook wij hebben af en toe de grootste moeite om alles in ons hoofd op te slaan. Er gaat dagelijks zo veel in om: eten verzamelen, ons wassen, vlooien, dutjes doen en ga zo maar door.

Het documenteren van je ideeën is goed om te doen. Het geeft rust en overzicht. Je hebt niet alleen iets moois om later op terug te kijken, maar het geeft richting aan waar je naartoe wilt.

Dat is waarom we alles wat jij met ons deelt op papier zetten, zodat we alle informatie die beschikbaar is op één plek hebben staan, zodat we vervolgens kunnen broeden op jouw ideeën.

4. VERTALING

En dan ben jij aan de beurt om te brullen.

We hebben een plan, let’s create some magic!

Tijd om aan de slag te gaan met plaatsen van je content.
Slim overkomen op LinkedIn, je beste shot op Instagram, dansje wagen op TikTok?

Wat we doen is knallen met consistentie, content met een knipoog (want wie houdt er nou niet van een grapje?) We zorgen voor eigenzinnige teksten, gaan soms een tikje over het randje, maar met passen en meten zodat je content aansluit op jouw publiek.

WIL JIJ OOK DE KONING VAN DE JUNGLE WORDEN?

De jungle is een magische plek. Ga met ons op reis en ontdek de verborgen schatten die de jungle jou te bieden heeft!

Content projecten

KLIK HIER NIET VOOR SURVIVALTIPS