MONKEY BUSINESS

MONKEY BUSINESS

Met Monkey Business  bedoelen wij diensten die je uitdagen door het nét even anders aan te pakken. Niet de rest van de kudde te volgen, maar je eigen pad te kiezen en daarin iets unieks neer te zetten. Een brutaal mens heeft de halve wereld, en daar houden wij wel van. Doe maar eens gek en kijk dan maar eens wat je allemaal wel niet kunt bereiken!

Maar wat doen we dan eigenlijk allemaal?
Baboon Branding is een Full Service Collective van gepassioneerde en getalenteerde ondernemers die de handen ineen hebben geslagen om jou van A tot Z te kunnen helpen in wat JIJ nodig hebt.

Jouw business valt of staat niet met enkel een website of met enkel het hebben van een Instagram kanaal. Wij vinden en zien dat jij als ondernemer behoefte hebt aan een strategisch en weldoordacht plan in combinatie met de voor jou bestemde marketingkanalen die ervoor zorgen dat jij als ondernemer tijd vrij kunt maken om te doen waar JIJ goed in bent.

Heb jij het idee dat je marketingpuzzel nog niet compleet is, of dat je het gaspedaal nóg verder in kunt trappen? Laten we dan eens kijken naar de stukjes die jouw puzzel compleet maken!

Bekijk hieronder de diensten die wij je met heel veel liefde en plezier bieden. Voor ieder wat wils en je bent vrij om in te stappen waar jij denkt dat je behoefte aan hebt. Weet je niet precies waar je nou écht naar op zoek bent? Je kunt altijd een GRATIS CALL INPLANNEN om te ontdekken wat het is dat jij nodig hebt voor jouw Business

VISIE

STRATEGIE

BRANDING

FOTOGRAFIE

GRAFISCH

WEBSITE

COPYWRITING

SEO

SOCIAL MEDIA

ADVERTISING

MONKEY SEE MONKEY DO

THE BUSINESS PLAYING FIELD

Visie

 

Advertising

Social Media

Strategie

Groups

SEO

Branding

Fotografie

Website

NEEM CONTACT OP