Selecteer een pagina

MASQUET

Make the most of minimal movement.

WIL JIJ OOK DE KONING VAN DE JUNGLE WORDEN?

De jungle is een magische plek. Ga met ons op reis en ontdek de verborgen schatten die de jungle jou te bieden heeft!

Webshop Masquet

WEBSHOP

MASQUET is geboren als een merk dat zich focust op de verkoop van mondkapjes. Met een funky 90’s look en feel zorgen zij voor een mooie positionering in een markt die snel in opkomst is. Voor Masquet hebben wij de complete branding verzorgt, waarbij we in recordtijd van idee naar realisatie zijn gegaan en tevens het social media beheer en advertising voor onze rekening nemen.

 

ONZE AANPAK

Voor MASQUET zijn we gaan kijken naar de algehele branding van het bedrijf. Hoe zorgen we er nou voor dat een vertaling vanuit een webshop door wordt gevoerd in Social Media, e-mail campagnes en een uitstraling die ervoor moet zorgen dat in een rap tempo een dominante positie in de markt wordt vergaard.

MASQUET is continu in ontwikkeling, waarbij wekelijks nieuwe mondkapjes worden geproduceerd waardoor nieuwe shoots worden gepland en deze content wordt gebruikt voor social advertising campagnes en social media.

Na een design te hebben opgeleverd, zijn we aan de hand van CSS aan de slag gegaan om deze hele webshop op te bouwen. Een uitdagend proces, gebouwd op WooCommerce, maar we kregen vrij spel in het design en de hele look en feel, met een mooi resultaat!

Advertising Masquet