Selecteer een pagina

LEKKER OP TAFEL

Horecakwaliteit voor een scherpe prijs.

WIL JIJ OOK DE KONING VAN DE JUNGLE WORDEN?

De jungle is een magische plek. Ga met ons op reis en ontdek de verborgen schatten die de jungle jou te bieden heeft!

WEBSHOP

Lekker op tafel is in het leven geroepen als oplossing voor voedselproducenten om zo hun weg naar de consument te kunnen vinden. Hierdoor wordt het voor producenten niet alleen makkelijker om hun product aan de man te brengen, maar kunnen we de consument een mooi en eerlijk product bieden.

Lekker op Tafel is een onderdeel van VersTrade Nederland B.V. en werken samen met Nederlandse leveranciers door heel Nederland. Een nieuw bedrijf dat is onstaan omdat horeca Nederland stil kwam te liggen, en daardoor ontstond om mooie producten rechtstreeks bij de consument te krijgen. 

Een mooie uitdaging dachten wij!

ONZE AANPAK

Voor Lekker op Tafel zijn we gaan kijken naar de algehele branding van het bedrijf. Hoe zorgen we er nou voor dat een vertaling vanuit een webshop door wordt gevoerd in Social Media, e-mail campagnes en een uitstraling die ervoor moet zorgen dat de consument liever voor Lekker op Tafel kiest dan voor de supermarkt.

Zo zijn we gaan kijken naar verschillende productsoorten die de consument thuis kan gebruiken bij de bereiding van de dagelijkse gerechten. Koken met producten die je normaal gesproken alleen in de horeca ziet.

Na een design te hebben opgeleverd, zijn we aan de hand van CSS aan de slag gegaan om deze hele webshop op te bouwen. Een uitdagend proces, gebouwd op WooCommerce, maar geheel gebouwd naar wens van de klant.

Rebel Technical Solutions iPhone