Selecteer een pagina

REBEL TECHNICAL SOLUTIONS B.V.

Leverancier van smeerolie en adviseur voor machinereiniging voor de agrarische sector, bouw en industrie.

WIL JIJ OOK DE KONING VAN DE JUNGLE WORDEN?

De jungle is een magische plek. Ga met ons op reis en ontdek de verborgen schatten die de jungle jou te bieden heeft!

Website

Anders zijn dan anderen. Geen doel op zich maar een manier om onderscheidend te zijn, en dan  vooral een middel om de industrie te laten zien dat het leveren van een product op het afgesproken tijdstip niet voldoende is om de echte smeer-technologische uitdagingen aan te gaan.

Dat is wat Rebel Technical Solutions waar maakt. Meten, analyseren, spreken met gebruikers, meten nog eens, ruiken, vergelijken, testen, meten opnieuw en leveren vervolgens een naadloos passende oplossing, met alle randzaken in ogenschouw en volledig in lijn met het proces en de wens van onze opdrachtgever. Veilig voor mens, goed voor milieu en geweldig voor de operationele balans.

ONZE AANPAK

Voor Rebel Technical Solutions kwamen wij in the picture door onze eigen rebelse aanpak. Geen blad voor onze mond hebben, dat is wat Rebel Technical Solutions nodig had om dit project uit te werken.

Recalcitrant, scherp en met een eigenzinnige kijk op business. Een ideale match en dat blijkt ook uit het resultaat.

Na een design te hebben opgeleverd waar volmondig: “Wauw” op werd geantwoord, wisten wij het, dit is prijs schieten. En zo gingen we aan de slag. Om in olietermen te blijven: een project gesmeerd is verlopen!

Rebel Technical Solutions iPhone