SOCIAL MEDIA

ONZE DIENSTEN

Klanten door Social Media hoe bereik je zoiets nou?

Maar wat doen we dan eigenlijk allemaal?
Baboon Branding is een Full Service Collective van gepassioneerde en getalenteerde ondernemers die de handen ineen hebben geslagen om jou van A tot Z te kunnen helpen in wat JIJ nodig hebt.

Jouw business valt of staat niet met enkel een website of met enkel het hebben van een Instagram kanaal. Wij vinden en zien dat jij als ondernemer behoefte hebt aan een strategisch en weldoordacht plan in combinatie met de voor jou bestemde marketingkanalen die ervoor zorgen dat jij als ondernemer tijd vrij kunt maken om te doen waar JIJ goed in bent.

Heb jij het idee dat je marketingpuzzel nog niet compleet is, of dat je het gaspedaal nóg verder in kunt trappen? Laten we dan eens kijken naar de stukjes die jouw puzzel compleet maken!

Lees hier onder verder wat we SAMEN kunnen doen om ervoor te zorgen dat JIJ niet meer elke dag na hoeft te denken wat je nu weer moet plaatsen. Dat je zeker weet dat je de juiste doelgroep weet te raken met content die gericht is op jouw ideale klant!

SOCIAL MEDIA

Social Media moe?

Wordt jij ook zo moe van telkens weer moeten bedenken wat je nu weer gaat plaatsen? Heb je überhaupt wel een strategie bedacht om je content online te knallen, of vind je het lastig om jezelf naar de buitenwereld toe te laten zien? Je bent niet alleen, er zijn tal van bedrijven die Social Media nauwelijks of niet inzetten. En als ze dat wél doen, dan is dat nog steeds niet altijd garantie voor succes.

Social Media is sowieso geen garantie voor succes. Als jouw hele business valt of staat met Social Media, wat doe je dan op het moment dat dit wegvalt? Wie ben je nog als bedrijf als alles wat je hebt opgebouwd bestaat uit Instagram?

Klanten door Social Media, kan dat wel?

Ja, je kanalen kunnen een enorme bijdrage leveren aan jouw succes. Maar als je volledig afhankelijk bent van één kanaal, dan kun je rekenen op moeilijkheden in de toekomst. Er komt wel weer een keer wat nieuws. Misschien niet in de komende vijf jaar, maar zeker in de komende tien. Daarom vinden wij dat Social Media ondersteunend is aan je business, en je business niet afhankelijk van Social Media.

Vind je het lastig om te bepalen waar je aanwezig moet zijn, wat voor content je moet plaatsen en vooral welke strategieën hier allemaal bij komen kijken? Onze Bo is dé content expert als het aankomt op het runnen van jouw Social Media STRATEGIE. Wil je dat wij SAMEN met jou een strategie uitdokteren, óf wil je sowieso het beheren van je kanalen uit handen geven? Dan zijn wij er om jou daarin te helpen en ondersteunen!

Ongeacht of je een bedrijf wil gaan starten, of al jaren bezig bent in je bedrijf, bij BABOON BRANDING denken we graag met je mee over hoe hoe we jouw visie het best in de beste kanalen kunnen steken. We bepalen de juiste content en nemen daarin jouw wensen erg serieus. Uiteindelijk ontvang je van ons een strategie die werkt en engagement opwekt bij je volgers om ze vervolgens om te zetten naar je volgende klant!

 

Wat mogen we voor jou beheren?

NEEM CONTACT OP